Βάιος Παπαδημητρίου Χειρουργός Ουρολόγος Ανδρολόγος στη Λαμία. Ουροδυναμικός έλεγχος, Εύκαμπτη κυστεοσκόπηση, Βιοψία προστάτη, Υπερπλασία προστάτη, Ουροδυναμική μελέτη, Ουρολογικά προβλήματα, Υπερηχογράφημα νεφρών κύστης προστάτη.

Βοηθάμε τα 'άκαπνα' μαγαζιά της Λαμίας!

Ας ενισχύσουμε τα ‘άκαπνα’ μαγαζιά της Λαμίας! Ας πιέσουμε με το δικό μας τρόπο να εφαρμοστεί (επιτέλους) το αυτονόητο: η οριστική διακοπή του καπνίσματος στους κλειστούς χώρους. Η Ελλάδα δυστυχώς είναι η τελευταία χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην οποία δεν εφαρμόζεται επί της ουσίας η Νομοθεσία. Λίγες φωτεινές εξαιρέσεις υπάρχουν, όπως η γειτονική πόλη των Τρικάλων. Η κατάσταση που επικρατεί στην πόλη μας δυστυχώς επιβάλλει στους μη καπνιστές να κάθονται στον εξωτερικό χώρο των café- εστιατορίων- τεκέδων.

Φίλοι καπνιστές: σεβαστείτε το συνάνθρωπό σας και τα παιδιά σας. Γιατί είναι θέμα πολιτισμού και όχι γιατί θεωρητικά απαγορεύεται. Για τις ολέθριες επιπτώσεις του παθητικού καπνίσματος για τους ενήλικες και τα παιδιά θα αναφερθώ σε επόμενη ανάρτηση. Από προσωπική εμπειρία δίνω ενδεικτικά μία λίστα άκαπνων μαγαζιών και κάποια ακόμα που αναφέρονται στο παρακάτω κείμενο του kaliterilamia.gr.  

Εστιατόριο Οδός Ονείρων 

Μακρυγιάννη 1

 

Cafe / Snack Papagallino

Ρήγα Φεραίου 7

 

Cafe / Snack Pente - Bistro Cafe 

Βύρωνος 5

 

Εστιατόριο Ηλύσια

Μπακογιάννη 10

 

Εστιατόριο Φυτιλής 

Πλατεία Λαού 6

 

Εστιατόριο Goody's

Πλατεία Ελευθερίας 3

 

Εστιατόριο Posto γυρονοστιμιές 1 

Πλατεία Ελευθερίας 6

 

Εστιατόριο Posto γυρονοστιμιές 2 

Καραγιαννοπούλου 2

 

Cafe / Snack Αίγλη

Ροζάκη Αγγελή 14

 

Εστιατόριο Το Ζητούνι 

Καλύβα Μπακογιάννη 16

 

Μαρνάρης Καφενείο, Πλατεία Ελευθερίας

 

Ζαμπόν Μεζεδοπωλείο, οδός Ροζάκη Αγγελή

 

καφέ 'Οσμιο' στη Βύρωνος

 

Edelweiss Gelato- Παπασιοπούλου και Σίφνου, Γαλανέικα